Ако изборите бяха през 2005 година, опонентите ни сигурно щяха

...
 Ако изборите бяха през 2005 година, опонентите ни сигурно щяха
Коментари Харесай

Любен Дилов син захапа Хр. Иванов

 

Ако изборите бяха през 2005 година, съперниците ни несъмнено щяха да демонстрират единствено Гъбката за образец, тъй като друго нямаше. Това съобщи Любен Дилов наследник, който дружно с още двама кандидат-депутати от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили – Деница Николова и Димитър Боъчев отговаряха онлайн на въпроси на гласоподаватели за проблемите на туризма и бизнес средата.

По-рано през днешния ден представители на Демократична България ги укориха, че строящият се Северен обход на Бургас ще глътне безпричинно доста пари. Необходимо ли е на разрастващият се черноморски град отклоняването на трафика от Автомагистрала „ Тракия “ непосредствено към Северното Черноморие, до каква степен това визира облекчаването на придвижването в градската среда и способства за чистотата на въздуха, питаха хората на Христо Иванов?

Антикампанията против тези обекти е изумително новаторска. Толкова заразително го вършиме, че човек да се чуди обичате ли го този град изобщо “, усъмни се лидерът на листата на ГЕРБ-СДС.

Димитър Бойчев пък изясни своите терзания, че в случай че Демократична България влезе във властта, не е изключено да желае да събори тези обекти.

Обект на нападки от Христо Иванов бе и различен огромен план в Бургас – спортната зала, която се строи в жк „ Изгрев “. Областният координатор на ГЕРБ Димитър Бойчев съпостави залата с Арена Армеец и сподели какви са разликите сред двете. Те са в интерес на бургаската – тук са три огромни зали в едно. Най-голямата е с над 7 хиляди седящи места, а двр подготвителни – с 1000 и 700 места. Всички дават отговор на международните стандарти. А тази в София е единствено едно оборудване с общо помещение. Бургаската зала разполага и с лекоатлетическа писта. Именно градът ще стане хазаин на надпревари от европейско и международно равнище, както и на културни мероприятия, изясни още Димитър Бойчев, предава Флагман.

Накрая, Любен Дилов-син посъветва  Христо Иванов да посети и новата библиотека, да си направи селфи и да каже какъв брой е ненужна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР